Suomeksi | På Svenska | www.tera.fi

Produkter

 

Vårt produktsortiment är väldigt stort, det innebär klingor som snickeriindustrin behöver. Däröver består vårt sortiment av bl.a. skivskärpare, undertryckfästanordningar, dragrullor av hyvel, fuktighetsmätare, klämmor, märkningskritor, reparationsvaxar, Lamello-produkter och andra olika tillbehör av snickeriindustrin

 

 

Läs mer..

Huvudmän

 

Vi är ett klingahus, som är oberoende av huvudmän. Detta möjliggör för oss att plocka de bästa produkterna och kärnkunnighet från våra huvudmän, så att vi kan erbjuda våra kunder de bästa möjliga produkterna och expertis.

 

 

 

 

Läs mer..

Kontakt

 

Kauppaneliö 11
60120 Seinäjoki
Finland
tel: +358-6-4215500
fax +358-6-4215544
email: skt(at)tera.fi

 

 

 

Läs mer..

Vällkommen till Suomen Kone ja Terä Oy hemsidor!

 

Affärsidén i företaget är att importera och marknadsföra träbearbetningsklingor och –tillbehör för snickeriindustrin. Hälften av produkterna är standardprodukter och den andra hälften är planerad enligt kundernas behov. De viktigaste importländerna är Italien och Tyskland, där man oftast vidareutvecklar och tillverkar produkter inom denna industri.

 

Sedan år 1995 har strategin i företaget varit att växa stadigt och produktivt. Under denna period har omsättningen blivit sexfaldig och antalet personal har förökats från en till fem. I utvecklingen av personalen satsar man på att förstärka speciellexpertis inom företagets bransch.

 

Sitemap | Copyright © 2010 | Kone ja Terä

Web Tech Design Finland